Skip til hoved indholdet
    Hjem Daginstitutionen På Toppen

Daginstitutionen På Toppen

Velkommen til Daginstitutionen På Toppen, Hvinningdal.
 
Daginstitutionen På Toppen, Hvinningdal er beliggende i den nordvestlige del af Silkeborg - og består af 4 huse/enheder: Regnbuen, Kærsgård, Børnehuset Bakkebo og Hvinningdal Børnehus.

De fire enheder ligger geografisk tæt på hinanden og huser tilsammen ca. 280 børn og 55 ansatte. Alle enheder har både vuggestue- og børnehaveafdeling, med et stort udendørs legeareal, der byder på mange legemuligheder både for de mindste og større børn. Vuggestuerne har deres eget indhegnede område, så de kan lege i fred for månebiler og cykler.

Institutionens huse er beliggende i villakvarterer med nærliggende etagebyggeri, i et grønt og naturskønt område nær ved sportsplads, skov og sø, samt tæt ved Hvinningdalskolen og Buskelundskolen. I området er der mange muligheder for oplevelser og udfordringer – ”lige uden for døren”, hvor også bybussen kan hente og bringe os.

Institutionen har en velfungerende forældrebestyrelse, samt velfungerende kostordninger i alle enheder med fagligt veluddannet køkkenpersonale, som tilbereder varieret og sund kost til alle børn.

Daginstitutionen På Toppen arbejder efter fælles mål og visioner, men vægter forskellighed og mangfoldighed.

 

Daginstitutionen På Toppen

En institution i Silkeborg Kommune

Kontakt